Varit till ett av jakttorpen och fixat lite, målat en källardörr och lite på huset. Var ett par till där som grejade lite med hus och de pass som skall vara till kommande älgjakt.
Vädret varit super, med sol och värme. Hoppas det håller i sig lääänge…
Hittade lite trattisar idag som följde med hem. Rensades och förvälldes och därefter hamnade i en lag/marinad av salt, socker och kanel.
En del av svampen hamnade på tallriken till kvällsmaten. Älgstekskiva med tomat, vit paprika, kokt potatis på bädd av marinerad trattkantarell.
Serverades med en god porterdryck – D.Carnegie&Co.Mycke godis på tallriken, svamp o älgstek med grönt:)
4 veckor sedan
5 kommentarer:
Du så gött det där såg ut, riktigt i min amak:) Jag tror jag måste göra närmare bekantskap med "Bloggaren" framöver:))
... det skulle stå SMAK...
Mmm... det där ser gott ut!
Var det smaskens? blir bättre med syltade kantareller när du får receptet.Karin
Riktigt gott, den smulan kanel lyfter upp det hela:)
Skicka en kommentar