06 juli 2009

SSRK:s SM i viltspår 2009

Resa med bil i tidig morgonstund mot samlingsplats, en härlig stuga vid Tisjöns strand. Träffens agenda var genomgång av kommande spårprov, för arrangörer och domare.
Till det annlakande – SSRK:s SM i viltspår 2009.Platsen där provet kommer att genomföras blir vid orten Lima och Tisjön i Dalarna. Ett mycket vackert område och en härlig natur i norra dalarna.
Provet kommer att äga rum den första helgen i augusti och vara under två dagar. Spåren som hundarna kommer att ställas inför, är av varierande svårighetsgrad. Dock har allt gjorts för att samtliga spår skall vara av samma svårighet och så likvärdiga som det går att få i en naturlig miljö, under de två dagarna.
Dagen har präglats av genomgång för de värderingsunderlag som skall användas och av de sträckor som skall blodläggas och där viltdel dragas i spåret. Har även varit i naturen för att snitsla spåren och rekognoserat avsnitten där spåren kommer att vara. Det förberedande i det avseendet är i stort klart och det som är kvar kommer att färdigställas av de närboende.
Sedan är det en väldans mycket administrativa uppgifter, sådant som inte blir riktigt färdigt förrän hela provet är genomfört.
Tröttheten börjar göra sig påmind och kvällens driftigheter blir inte mycket till omfattande lägesförändringar.Möjligen ha drömmar om de konstigaste varelser vid Tisjöns strand:)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Inga mardrömmar hoppas jag! God natt! /rm

Anonym sa...

... själv drömde jag härom natten att jag bodde i rymden - och det var helt ok! :-) hi, hi, hi.../rm

L-Å Arvidsson sa...

Kommer inte ihåg så här på morgonen om jag drömt något, men sussat länge:) Vaknade till regnets ljud, har regnat i går, i nattens mörker och det bara fortsätter. Alltså blött blött blött;(
Låter härligt det där med att bo i rymden...

Anonym sa...

Ja, jag vet inte jag... i vaket tillstånd känns rymden så skrämmande, mörk och oändlig. Men det regnar väl ändå inte där så det skulle ju vara en fördel förstås!
Här sol idag och prognosen säger sol hela dagen faktiskt - men så har det ju regnat varje dag sedan midsommar, så det borde ju räcka med regn nu tycker man!/rm

L-Å Arvidsson sa...

Bara så där en liten bit ut i det oändliga, så att man kan fara hem igen. Typ en liten rymlig rymdlig rymdfritidsstuga:)